7 tips om lekkerder in je vel te zitten

Ben jij altijd vrolijk en positief? Dat is maar weinig mensen gegund. Er zijn nu eenmaal best dagen dat je wat minder in je vel zit. Misschien omdat er iets vervelends is gebeurd of omdat je ergens tegenop ziet. Vaak is het dan simpel om je weer beter te gaan voelen door een aantal eenvoudig tips.

feellgood

1. Zet muziek aan.

Er zijn vast een paar nummers waar jij altijd bij wegdroomt of waarbij jij je meteen beter gaat voelen. Tegenwoordig kan je bijna overal naar muziek luisteren. Het is natuurlijk het meest prettig als je in een vertrouwde ruimte zit waar jij met de volumeknop kan spelen naar hartenlust zonder dat iemand daar last van heeft.

2. Begin de dag gewoon goed

Wist je dat een goed begin echt verschil maakt? Zorg meteen na het opstaan voor een goed begin van de dag. Kies de kleding die jou het beste zit. Denk eens aan bamboe onderkleding van Bamigo. De onderkleding van Bamigo zit zacht en heerlijk comfortabel. Op die manier is het eenvoudig om met een glimlach de deur uit te gaan.

3. Zoek andere mensen op

De beste manier om weer extra energie op te doen, is vaak om onder de mensen te zijn. Is er niemand uit je omgeving om mee te praten ga dan gewoon naar een plaats waar veel mensen zijn. Een winkelcentrum of een drukke straat. Alleen de indrukken die je dan opdoet, zijn dan vaak voldoende om je op te fleuren.

4. Stop even met moeten

Natuurlijk heb je een uitgebreide to-do list en kan je je niet erg lang onttrekken aan je verplichtingen. Maar er zijn ook zaken die echt wel een dag kunnen wachten zonder dat er problemen door ontstaan. Gebruik de tijd die vrijkomt bijvoorbeeld voor een wandeling, een praatje of voor meditatie.

5. Denk terug aan een bijzonder moment

Ook als je even niet lekker in je vel zit, is er vast een tijd geweest dat jij je geweldig voelde. Denk gewoon even terug aan die tijd en hoe die momenten je leven leuk hebben gemaakt. En weet je, er zullen weer van die momenten komen.

6. Zorg voor voldoende beweging

Beweging heeft een positieve invloed op ons gemoed. Hoe meer we bewegen, hoe fitter en energieker we ons gaan voelen. Je conditie wordt beter, je voelt je krachtiger en je krijgt meer weerstand. Bovendien verhoogt sporten je stofwisseling. Dat wil zeggen dat jij je voeding sneller en beter verwerkt.

7. Ruim je leefomgeving op

Van een opgeruimde omgeving worden we blij. Dus als jij ervoor zorgt dat je bureau leeg is in plaats van vol en dat er niet overal schoenen over de vloer slingeren, dan zal jij dat merken aan je stemming. De moeite waard om te proberen, toch?

Als je deze tips opvolgt, dan zal je merken dat jij straks lekkerder in je vel zit. En dat heeft als gevolg dat je met meer energie aan je dag begint. Ga ervoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *