Zaterdag 7 november 2015 vonden er in Boxtel workshops acupunctuur plaats, geschikt voor mens en dier. Het was een initiatief van Froukje Strik, die er daarmee voor wil zorgen dat meer mensen hiermee in aanraking komen. Strik staat bekend om haar kunde in het spreken met dieren en het toepassen van EFT op zowel mens als dier. EFT staat voor Emotional Freedom Techniques, die helpen emotionele ervaringen of trauma’s te verwerken.

EFT tegen ongewenste emoties en trauma’s

EFT is geschikt bij zowel ongewenste emoties als trauma’s en is daardoor voor een grote groep mensen van toegevoegde waarde. Binnen de techniek klopt Strik op een aantal acupunctuurpunten, waardoor de emoties geneutraliseerd raken. Zowel mens als dier gaat zich er beter van voelen en gaat daardoor prettiger door het leven.

Workshops aan het Dianabos

Op zaterdag vonden er verschillende workshops plaats, vanaf 10:30 uur en 14:00 uur. Belangstellenden hadden de mogelijkheid om zich op voorhand in te schrijven voor de activiteiten aan het Dianabos. Bovendien hadden zij de mogelijkheid om een donatie te doen voor het Project Light van Lori Leyden, om in ruil voor de behandeling op basis van acupunctuur iets terug te kunnen doen voor de mensen om ons heen. De workshops waren een groot succes, wat aangeeft dat ook specifieke vormen van acupunctuur leven bij een grote doelgroep.

Lees meer over acupunctuur:

Wat is acupunctuur?
Waarbij kan acupunctuur worden ingezet?
Welke methodes voor acupunctuur bestaan er?
Boeken over acupunctuur
Acupunctuur als preventieve behandeling
Acupunctuur en fantoompijn
Acupunctuur helpt de energiehuishouding te verbeteren
Acupunctuur zorgt voor effectieve reset lichaam en geest
Branchevereniging acupunctuur

Acupunctuur in het nieuws:
Acupunctuur mogelijk heilzaam bij chronische pijn kinderen
Geen btw meer op behandelingen acupunctuur
Chinese acupunctuur behandelingen mogelijk in Dekkersduin
Mpulse viert vijf jaar acupunctuur in de praktijk
An Mian acupunctuur opent vestiging in Ede


Wil je iets toevoegen aan bovenstaande informatie, of heb je er een vraag over? Stel deze gerust hieronder!