Acupunctuur kan diverse klachten en symptomen verhelpen, het is bijvoorbeeld een geschikte therapie wanneer het stoppen met roken lastig blijkt. Truus Buter wil als therapeut echter aangeven dat het in veel meer gevallen geschikt is, bijvoorbeeld om het lichaam en de geest een effectieve reset te geven.

wat doet acupunctuur met je lichaam

Truus Buter heeft twintig jaar gewerkt als verpleegkundige en leiding gegeven in de gezondheidszorg. Ze heeft een opleiding over acupunctuur gevolgd en vervolgens in 1999 haar eigen praktijk geopend. Ze geeft aan het nog altijd verbazingwekkend te vinden hoe deze therapie bepaalde klachten kan verhelpen, die op geen andere mogelijkheid te bestrijden lijken. Ze is blij met de positieve resultaten en wil daar graag zoveel mogelijk mensen mee in aanraking laten komen. Volgens Truus gaat acupunctuur overigens niet altijd om het pijnloos zetten van naalden, ze probeert daarnaast ook het verhaal achter de klacht te achterhalen en de patiënt op die manier weer in balans te brengen.

Reset van lichaam en geest

toepassing acupuncturistAcupunctuur heeft volgens haar de kracht om voor een effectieve reset van lichaam en geest te zorgen, waardoor we er als mensen letterlijk en figuurlijk weer tegenaan kunnen. Ze behandelt tevens op basis van meditatie en andere technieken, om naast de acupunctuur een totaalpakket aan te kunnen bieden. Dit kan het genezingsproces positief beïnvloeden, zodat het een belangrijke bijdrage kan leveren aan een betere gezondheid en de mogelijkheid om klachten te laten verdwijnen.

Lees meer over acupunctuur:

Wat is acupunctuur?
Waarbij kan acupunctuur worden ingezet?
Welke methodes voor acupunctuur bestaan er?
Boeken over acupunctuur
Acupunctuur als preventieve behandeling
Acupunctuur en fantoompijn
Acupunctuur helpt de energiehuishouding te verbeteren
Branchevereniging voor acupunctuur

Acupunctuur in het nieuws:
Acupunctuur mogelijk heilzaam bij chronische pijn kinderen
Geen btw meer op behandelingen acupunctuur
Chinese acupunctuur behandelingen mogelijk in Dekkersduin
Mpulse viert 5 jaar acupunctuur in de praktijk
An Mian acupunctuur opent vestiging in Ede
Acupunctuur voor mens en dier in Boxtel


Wil je iets toevoegen aan bovenstaande informatie, of heb je er een vraag over? Stel deze gerust hieronder!

1 comment

  1. Nol Kuster

    Ik heb een sterk branderig gevoel op de tong er is niets te zien in het ziekenhuis weten ze ook geen oplossing gr. Nol Kuster

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *