Liesbeth van den Ham-Oosterveld is inmiddels vijf jaar succesvol met haar praktijk voor acupunctuur. Het gaat Mpulse aan de Nieuwstraat in Nijkerk wat dat betreft voor de wind. Dat betekent echter niet dat het haar is aan komen waaien. Ze volgde bijvoorbeeld een studie kruidengeneeskunde om de behandelwijze op basis van acupunctuur nog beter in te kunnen zetten.

Studie kruidengeneeskunde

Van den Ham kiest er bewust voor om acupunctuur te combineren met de kruidengeneeskunde. Ze is er van overtuigd dat we de Chinese kruiden in onze Westerse maatschappij goed kunnen gebruiken. Het is een van de oudste vormen van behandelen, die we al in een heel vroeg stadium ontdekt hebben. De methode wordt zelfs binnen de reguliere geneeskunde regelmatig gebruikt. In combinatie met acupunctuur biedt ze de mogelijkheid om tal van klachten te behandelen en die te verminderen of zelfs helemaal te verhelpen.

Behandelwijze op basis van acupunctuur

De basis van haar praktijk bestaat echter uit de toepassing van acupunctuur. Dat is waarvoor ze Mpulse oprichtte en waar ze nog steeds dagelijks patiënten mee helpt. Ze behandelt klachten die in enkele sessies te behandelen zijn, net als klachten die wat meer inzet vragen. Acupunctuur kan in tal van gevallen van grote toegevoegde waarde zijn, ook als aanvulling op de reguliere geneeskunde en wat die te bieden heeft. Van den Ham kijkt uit naar de toekomst en is van plan haar praktijk voor acupunctuur bij een nog groter publiek bekend te maken.

Lees meer over acupunctuur:

Wat is acupunctuur?
Waarbij kan acupunctuur worden ingezet?
Welke methodes voor acupunctuur bestaan er?
Boeken over acupunctuur
Acupunctuur als preventieve behandeling
Acupunctuur en fantoompijn
Acupunctuur helpt de energiehuishouding te verbeteren
Acupunctuur zorgt voor effectieve reset lichaam en geest
Branchevereniging acupunctuur

Acupunctuur in het nieuws:
Acupunctuur mogelijk heilzaam bij chronische pijn kinderen
Geen btw meer op behandelingen acupunctuur
Chinese acupunctuur behandelingen mogelijk in Dekkersduin
An Mian acupunctuur opent vestiging in Ede
Acupunctuur voor mens en dier in Boxtel


Wil je iets toevoegen aan bovenstaande informatie, of heb je er een vraag over? Stel deze gerust hieronder!