Bioresonantietherapie: Hoe het werkt, Voordelen, Resultaten en Risico’s

Wat is bioresonantietherapie?

We leiden steeds vaker aan chronische ziekten. Onze welvaart lijkt ons wat dat betreft niet alleen maar voorspoed te brengen. Bioresonantietherapie speelt daar op in, maar niet op de manier zoals we dat gewend zijn. Er is geen sprake van medicijnen en het is bovendien niet nodig om pijnlijke therapieën te ondergaan. In plaats daarvan richt deze alternatieve therapie zich op een totaal alternatieve manier van behandelen. Wat is bioresonantietherapie en hoe kunnen volwassen en kinderen daarmee voorkomen dat ze te maken krijgen met vervelende chronische ziekten? We duiken erin.

De rekening voor het menselijk lichaam

De welvaart in onze Westerse wereld heeft enorm veel goeds gebracht, maar heeft aan de andere kant ook een keerzijde. Er is sprake van veel meer chemische vervuiling en ook de gevolgen van straling zijn nog niet goed bekend. We ervaren meer stress en zowel het milieu als ons lichaam hebben dagelijks te maken met de gevolgen van de welvaart.wat is bioresonantietherapie

De reguliere geneeskunde heeft tal van medicijnen beschikbaar, maar ze kunnen helaas niet alle chronische ziekten behandelen. Bovendien is het vaak lastig om de daadwerkelijke oorzaak vast te stellen. Bioresonantietherapie speelt in op het punt waar waar we slechts de symptomen behandelen, terwijl de oorzaak voor de uiteindelijke problemen zorgt.

Oorzaken van klachten achterhalen

Het is volgens de therapeuten binnen de bioresonantietherapie van essentieel belang om op zoek te gaan naar de oorzaak van klachten en daar wat aan te doen. Op die manier kunnen de symptomen uiteindelijk vanzelf verdwijnen. Het lichaam heeft een belangrijk zelfherstellend vermogen, dat we slechts kunnen aanspreken op het moment dat we de openstaande kraan dichtdraaien. De reguliere geneeskunde heeft soms niet de oplossing, het is door middel van bioresonantietherapie mogelijk om daar een alternatief voor te zoeken. Het voordeel daarvan is dat de behandelingen vrij zijn van medicijnen. Het gaat om pijnloze behandelingen die geen bijwerkingen kennen. Bovendien is de belasting van het lichaam slechts minimaal.

Werking van bioresonantietherapie

Hoe dat werkt? Bioresonantietherapie gaat uit van de kracht die het lichaam zelf heeft. We kunnen onszelf uitstekend herstellen, mits we de oorzaak lokaliseren en daar iets aan doen. Een gezond lichaam zorgt voor een goede informatie-uitwisseling tussen de cellen. Dit gebeurt door middel van biofotonen. Als het gevolg van chemische vervuiling of straling kunnen er verstoringen optreden, waardoor er klachten kunnen ontstaan. Bioresonantietherapie helpt het lichaam weer in balans te brengen en voor een goede werking van het zelfherstellend vermogen te zorgen.

Een behandeling op basis van bioresonantietherapie is altijd volledig pijnvrij en bovendien volledig ontspannen. Het is een alternatieve manier van behandelen die geen gebruik maakt van de reguliere medicijnen en geneeskunde. Op die manier probeert de therapie op zoek te gaan naar onderliggende oorzaken voor de symptomen, zodat die van binnen uit op te lossen zijn. Het lichaam komt weer in balans en voorkomt vervolgens zelf dat de symptomen nog langer zullen aanhouden.

Lees meer over bioresonantietherapie:

Bioresonantietherapie brengt hormoonhuishouding weer op orde


Wil je iets toevoegen aan bovenstaande informatie, of heb je er een vraag over? Stel deze gerust hieronder!

Vind een bioresonantietherapeut
bij jou in de buurt

Bij geneesjewijzer.nl zijn er honderden praktijken aangesloten. Je vindt dus altijd een praktijk bij jou in de buurt.

Bekijk praktijken