Als je geïnteresseerd bent in alternatieve geneeswijzen dan heb je deze website vast al eens gezien, het is namelijk dé website van Nederland om informatie over alternatieve geneeswijzen binnen Nederland te vinden. En sinds half oktober dit jaar is de website geheel vernieuwd, tijd dus om hem opnieuw te ontdekken. Walt valt er nu allemaal te ontdekken op Genees je Wijzer.

De uitgebreide kennisbank
De kennisbank had Genees je Wijzer al, maar hij is nu dus nog verder uitgebreid. Momenteel vind je binnen deze kennisbank informatie over wel meer dan 40 verschillende (alternatieve) geneeswijzen. Je vindt hier informatie van bijvoorbeeld acupunctuur maar ook over iets minder bekende alternatieve geneeswijzen als Quantum Touch. Binnen de kennisbank vind je dus informatie over wat de alternatieve geneeswijze inhoudt, waar het bij kan helpen, welke verschillende methodes er zijn en linkjes naar nog meer informatie. Ideaal dus als je wat meer over een alternatieve geneeswijze te weten wilt komen.

De praktijken
De pagina waarop je praktijken kunt zien heeft ook een volledige update gekregen en heeft een nieuw en modern design. Aan de rechterkant van de pagina zie je de kaart van Nederland met daarop alle praktijken aangegeven, ideaal wanneer je op locatie wilt zoeken. Aan de linkerkant kun je bovendien ook op categorie filteren en krijg je een lijstje te zien van alle praktijken met hun foto, het soort geneeswijze welke ze beoefenen en eventueel de beoordeling die ze hebben gekregen. Er staan honderden praktijken op de website geregistreerd momenteel, en je kunt bovendien ook zelf nog meer praktijken toevoegen. Zoals je beoordelingen van praktijken kunt zien kun je ook praktijken een beoordeling geven en zo helpen bezoekers een goed beeld van de praktijk te geven.

Nog meer
Behalve de kennisbank en het zoeken naar praktijken valt er nog meer te vinden op de website, zoals een uitgebreide begrippenlijst. Op deze begrippenlijst vind je definities van allerlei begrippen die met alternatieve geneeswijzen te maken hebben, ideaal dus als je er wat meer over te weten wilt komen. Ook vind je er alle informatie die je zou willen hebben over de zorgverzekering in verband met alternatieve geneeswijzen en dus ook wat er wel en wat niet vergoed wordt. Hier vind je ook veel tips over zorgverzekering, het kiezen van een zorgverzekering en het overstappen tussen zorgverzekeringen.

Zoals je ziet is de vernieuwde Genees je Wijzer site een website die je gezien moet hebben wanneer je geïnteresseerd bent in alternatieve geneeswijzen. Hier vind je alle informatie die je maar zou willen hebben over alternatieve geneeswijzen. Of je nou opzoek bent naar een goede praktijk, informatie over een soort alternatieve geneeswijze wilt hebben of meer wilt weten over zorgverzekeringen. Op de vernieuwde Genees je Wijzer website vind je het allemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *