Enkele tijd geleden hadden inwoners van Geldermalsen de mogelijkheid een gratis wervelkolomscan uit te laten voeren. De middag werd georganiseerd door een praktijk voor chiropractie, die daarmee aan wilde tonen welke eventuele problemen mensen kunnen ervaren als het gevolg van een onbalans in hun lichaam. Er werd deelnemers gevraagd zich van tevoren aan te melden, iets dat zij vervolgens netjes deden.

Wervelkolomscan voor chiropractie

Tijdens de middag hadden patiënten de mogelijkheid een gratis wervelkolomscan te laten maken. Zij konden er op die manier achter komen waarom zij al langere tijd last hadden van hoofdpijn, nekpijn of rugpijn. 80% van de Nederlanders heeft last van dergelijke klachten of heeft daar eerder wel eens te maken mee gehad. Chiropractie Rivierenland weet goed waar deze pijnen vandaan komen en wilde ze door middel van een gratis wervelkolomscan in kaart brengen. Aan de hand daarvan bleek het mogelijk om patiënten te adviseren over de te kiezen behandeling, op basis waarvan het mogelijk is de klachten te verhelpen.

Meer informatie over de wervels, spieren en zenuwen

Bovendien was er meer beschikbaar dan alleen een gratis wervelkolomscan, bezoekers hadden er tevens de mogelijkheid meer informatie in te winnen over de werking van wervels, spieren en zenuwen. Een chiropractor heeft uitgebreide ervaring met die onderwerpen, op basis waarvan het uitstekend mogelijk is aan te geven wat er mogelijk aan de hand is en hoe dat te verhelpen valt. Het is niet bekend of er binnenkort een nieuwe gelegenheid komt om een gratis wervelkolomscan te ondergaan.

Lees meer over chiropractie:

Wat is chiropractie?
Chiropractie wint dankzij wetenschappelijke basis aan interesse
Massages vormen waardevolle aanvulling op chiropractie
Verkeerde houding is een gevolg in plaats van de oorzaak
Nieuwe behandeling maakt chiropractie pijnloos
Vergoeding chiropractie

Chiropractie in het nieuws:
Open huis om chiropractie dichter bij de mensen te brengen groot succes


Wil je iets toevoegen aan bovenstaande informatie, of heb je er een vraag over? Stel deze gerust hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *