Nieuwe behandeling maakt chiropractie pijnloos

Lasers hebben inmiddels de scalpels vervangen tijdens een operatie, geavanceerde technologie maakt het nu tevens mogelijk om een pijnloze chiropractie correctie uit te voeren.Patiënten die last hebben van hoofdpijn, nek- en rugklachten, schouder- of knieklachten kunnen rekenen op een effectieve behandeling die volledig pijnloos is.

Impuls IQ instrument voor chiropractie

Het is Chiropractie Corsi in Rotterdam dat gebruik maakt van de nieuwste technologie en er daarmee voor zorgt dat er een pijnloze behandeling mogelijk is. De praktijk maakt daarvoor gebruik van het Impuls IQ Instrument. Het gaat om een gepatenteerde technologie met een registratie bij de FDA. Door zachte en nauwkeurige correcties uit te voeren is het mogelijk om de pijn te verlichten en de wervelfunctie te herstellen.

Microcomputer schakeling

chiropractorDe nieuwe behandelmethode binnen de chiropractie is volledig pijnloos en wordt aangestuurd door een microcomputer schakeling. Dit zorgt voor een regelmatige puls of kracht, die chiropractors helpt om verschillende delen van het lichaam te behandelen. De computergestuurde aanpak is volledig nauwkeurig en geeft bovendien objectieve feedback over de reactie van het probleemgebied. Het is op die manier mogelijk om binnen chiropractie een pijnloze behandeling te ondergaan die bovendien volledig op maat is.

Lees meer over chiropractie:

Wat is chiropractie?
Chiropractie wint dankzij wetenschappelijke basis aan interesse
Massages vormen waardevolle aanvulling op chiropractie
Verkeerde houding is een gevolg in plaats van de oorzaak
Vergoeding chiropractie

Chiropractie in het nieuws:
Open huis om chiropractie dichter bij de mensen te brengen groot succes
Gratis wervelkolomscan in Geldermalsen was groot succes


Wil je iets toevoegen aan bovenstaande informatie, of heb je er een vraag over? Stel deze gerust hieronder!

Vind een chiropractor
bij jou in de buurt

Bij geneesjewijzer.nl zijn er honderden praktijken aangesloten. Je vindt dus altijd een praktijk bij jou in de buurt.

Bekijk praktijken