Open Huis om chiropractie dichter bij de mensen te brengen groot succes

Chiropractie vormt al jaren een waardevolle behandeling voor patiënten met verschillende klachten, al bestaat er bij een grote groep nog steeds veel onduidelijkheid over. Onder andere chiropractie Castricum wil daar graag verandering in brengen, bijvoorbeeld door middel van een Open Huis. Afgelopen 24 oktober was het zover, patiënten en anderen hadden de mogelijkheid om langs te komen tussen 14:00 en 17:00 uur.

Al ruim 14 jaar ervaring

Chiropractie Castricum heeft al ruim 14 jaar ervaring en heeft tal van patiënten geholpen om klachten te verminderen of die in de toekomst te verminderen. Eigenaar Marty Cook werkt vanuit een holistische en humanistische opvatting en wist er afgelopen zaterdag voor te zorgen dat een grote groep belangstellenden meer te weten kon komen over gezondheid en welzijn in het algemeen.

Chiropractie: corrigeren van de wervelkolom

Marty legt uit dat chiropractie zich richt op het zenuwstelsel en zorgt voor het corrigeren van de wervelkolom. Op het moment dat hierin sprake is van een afwijking ontstaan er verschillende klachten, die gelden als symptomen van deze dieper liggende problemen. Het helpt het ware probleem op te lossen en zorgt er daarmee voor dat de symptomen aan het oppervlak uiteindelijk zullen verdwijnen. Het lichaam vindt hierdoor als het ware de kracht om zichzelf te herstellen. Het succes van het Open Huis laat zien dat veel mensen interesse hebben in chiropractie, vooral wanneer zij de kans krijgen om daar op een vrijblijvende wijze kennis mee te maken.

Lees meer over chiropractie:

Wat is chiropractie?
Chiropractie wint dankzij wetenschappelijke basis aan interesse
Massages vormen waardevolle aanvulling op chiropractie
Verkeerde houding is een gevolg in plaats van de oorzaak
Nieuwe behandeling maakt chiropractie pijnloos
Vergoeding chiropractie

Chiropractie in het nieuws:
Gratis wervelkolomscan in Geldermalsen was groot succes


Wil je iets toevoegen aan bovenstaande informatie, of heb je er een vraag over? Stel deze gerust hieronder!

Vind een chiropractor
bij jou in de buurt

Bij geneesjewijzer.nl zijn er honderden praktijken aangesloten. Je vindt dus altijd een praktijk bij jou in de buurt.

Bekijk praktijken