Cranio Sacraal therapie helpt de verstoorde balans in het lichaam te herstellen, iets dat vaak de oorzaak vormt van verschillende klachten of symptomen. Zoë Kwakkel is zowel kinesioloog als hypnotherapeut en Cranio Sacraal therapeut. Ze combineert de verschillende behandelvormen om tot een effectieve oplossing te komen.

Spiertesten en spanningen

Het is volgens Kwakkel bijvoorbeeld van belang om door middel van spiertesten na te gaan waar zich mogelijke spanningen in het lichaam bevinden. Aan de hand daarvan is het mogelijk om op zoek te gaan naar een oorzaak voor het probleem. De therapie helpt het lichaam en brein weer met elkaar in balans te brengen. Het is die balans die er vervolgens voor zorgt dat het zelfherstellend vermogen van het lichaam de klachten kan laten verdwijnen.

Cranio Sacraal therapie bij diverse klachten

alternatieve therapieDe therapie kan op die manier uitkomst bieden bij een groot aantal verschillende klachten. In sommige gevallen kan Kwakkel een patiënt helpen als Cranio Sacraal therapeut en tegelijkertijd putten uit haar kennis als hypnotherapeut en kinesioloog. Juist door haar kennis uit de verschillende vakgebieden te combineren ontstaat er een uitstekende behandeling, die in veel van de gevallen leidt tot het verdwijnen van de klachten. Cranio Sacraal therapie speelt daarin volgens haar een belangrijke rol. Wanneer ons lichaam in balans is met het brein ontstaat er een waardevolle combinatie die ons sterker maakt dan velen van ons voor mogelijk zouden houden.

Lees meer over Cranio Sacraal therapie:

Wat is Cranio Sacraal therapie?


Wil je iets toevoegen aan bovenstaande informatie, of heb je er een vraag over? Stel deze gerust hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *