Ziekten en andere klachten vallen uitsluitend goed te behandelen door de problemen bij de wortel aan te pakken. Dat is de overtuiging van een homeopaat. Er zijn homeopathische geneesmiddelen beschikbaar om daar voor te zorgen. Franka van Meel is arts en is er van overtuigd dat ze veel mensen kan helpen door hen weer in balans te brengen.

Ruim 16 jaar ervaring als arts voor homeopathie

Vanuit Drachten werkt van Meel in haar praktijk, waar ze terugkijkt op meer dan 16 jaar ervaring als arts binnen de homeopathie. Ze studeerde Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit in Utrecht en besloot zich vervolgens te specialiseren in de klassieke homeopathie. Het vormt voor haar een plezierige en goede vorm van geneeskunde die complementair is aan de reguliere geneeskunde. In sommige gevallen lukt het binnen de reguliere geneeskunde niet om klachten te verhelpen, terwijl homeopathie dan wel van toegevoegde waarde kan zijn.

Balans in het lichaam herstellen

Oorzaken zoals stress, nare omstandigheden, een te hoge werkdruk of een acute ziekte kunnen de balans in het lichaam flink verstoren. Dat zal zich uiten in verschillende symptomen en klachten. Om daar wat aan te doen is het mogelijk om gebruik te maken van homeopathie. Door de balans in het lichaam te herstellen is het mogelijk om effectief te werken aan met name chronische klachten. Een arts zoals van Meel ziet de grote toegevoegde waarde van homeopathie als complementaire geneeswijze, zodat het lichaam weer in balans komt en klachten zullen verminderen of verdwijnen.

Lees meer over homeopathie:

Wat is homeopathie?
Kan homeopathie een allergische reactie opleveren?
Homeopathie gaat uitstekend samen met reguliere behandelingen
Hoge verdunningen binnen homeopathie werkzaam
Homeopathie helpt het lichaam terug in balans te brengen
Hoe kan homeopathie bij een lage dosis toch een groot lichamelijk effect hebben?
Homeopathie goed geschikt voor behandelen depressie
Homeopathie is er voor iedereen

Homeopathie in het nieuws:
Prins Charles enorm tevreden over homeopathie voor runderen
Week van 10 april was de week van de homeopathie
Homeopathie en osteopathie aanwezig op de Huishondbeurs 2016
Driekwart van de Nederlanders staat positief tegenover homeopathie


Wil je iets toevoegen aan bovenstaande informatie, of heb je er een vraag over? Stel deze gerust hieronder!