Experts zijn het er nog niet over eens, maar Prins Charles heeft daar geen boodschap aan. Homeopathie is naar zijn mening enorm effectief bij de behandeling van zijn runderen. Hij gebruikt het wat dat betreft niet zelf, maar beperkt daarmee de hoeveelheid antibiotica die hij nodig heeft om zijn runderen te behandelen.

Charles is het niet eens met diverse experts

De prins kent de verhalen van experts die aangeven dat homeopathie niet meer is dan een placebo-effect. Hij is het daar echter niet mee eens. Sterker nog, hij komt op voor de effectiviteit steekt zijn mening wat dat betreft niet onder stoelen of banken. Hij kweekt runderen en schapen en maakt daarvoor veelvuldig gebruik van homeopathie. Zelfs op internationale bijeenkomensten met tal van wetenschappers en belangrijke ambtenaren houdt hij zijn overtuiging overeind.

Al 30 jaar succesvol met homeopathie

Volgens de prins behandelt hij de runderen en schapen al meer dan 30 jaar regelmatig met homeopathie. Het helpt hem om de hoeveelheid antibiotica die er benodigd is tot een minimum te beperken. Dat komt uiteindelijk de gezondheid van de dieren op de lange termijn sterk ten goede. Vreemd genoeg wil Prins Charles helaas niet verder uitweiden over homeopathie en hoe hij daar specifiek gebruik van maakt. Feit is dat hij overtuigd is van de werking daarvan, hoe hij er precies mee omgaat zullen we helaas niet weten. Het is ook in Nederland bekend dat dieren baat kunnen hebben bij de behandeling op basis van homeopathie.

Lees meer over homeopathie:

Wat is homeopathie?
Kan homeopathie een allergische reactie opleveren?
Homeopathie gaat uitstekend samen met reguliere behandelingen
Hoge verdunningen binnen homeopathie werkzaam
Balans vinden dankzij inzet van homeopathie
Homeopathie helpt het lichaam terug in balans te brengen
Hoe kan homeopathie bij een lage dosis toch een groot lichamelijk effect hebben?
Homeopathie goed geschikt voor behandelen depressie
Homeopathie is er voor iedereen

Homeopathie in het nieuws:
Week van 10 april was de week van de homeopathie
Homeopathie en osteopathie aanwezig op de Huishondbeurs 2016
Driekwart van de Nederlanders staat positief tegenover homeopathie


Wil je iets toevoegen aan bovenstaande informatie, of heb je er een vraag over? Stel deze gerust hieronder!