Hypnotherapie zal mogelijk uitkomst bieden voor Zayn Malik. De zanger van de voormalige band One Direction geeft aan last te hebben van angstaanvallen en podiumvrees. Hij wil daar graag vanaf en heeft daarom contact opgenomen met Paul McKenna. Hij staat bekend om de toepassing van hypnotherapie, waarmee hij al verschillende beroemde klanten succesvol wist te behandelen.

Onder behandeling bij Paul McKenna

McKenna heeft een eigen televisieshow en behandelde onder andere Robbie Williams en George Michael. Ook Courtney Love klopte bij hem aan voor zijn diensten. Dat Malik uitgerekend bij hem terecht komt is niet zo vreemd, want de behandelaar is bevriend met Zayns voormalige collega Louis Tomlinson. Het is niet bekend of hij er inderdaad al onder behandeling is of dat hij slechts interesse heeft getoond in de mogelijkheden van hypnotherapie.

Meer zelfvertrouwen dankzij hypnotherapie

Hypnotherapie kan een aantal problemen helpen te verhelpen. Het is op basis van die therapie bijvoorbeeld goed mogelijk om het zelfvertrouwen terug te laten winnen. Zelfs het grootste genie binnen ieder vakgebied heeft voldoende vertrouwen nodig om daar wat mee te kunnen doen. McKenna werkt in zijn praktijk samen met een aantal ervaren professionals die sterren zoals Zayn Malik weer op het juiste spoor kunnen brengen. Hypnotherapie kan op basis van hypnose zorgen voor een behandeling die volgens de behandelaar sterker is dan medicijnen. Het kan bijvoorbeeld bijdragen aan het zelfvertrouwen, waardoor de angstaanvallen tot het verleden zullen behoren en er geen sprake meer zal zijn van podiumvrees.

Lees meer over hypnotherapie:

Wat is hypnotherapie?
Wat voel ik tijdens een hypnose en wat onthoud ik van de sessie?
Hypnotherapie kan verslaafden helpen te stoppen met roken


Wil je iets toevoegen aan bovenstaande informatie, of heb je er een vraag over? Stel deze gerust hieronder!