Bezoekers hebben tijdens een beurs voor massages en complementaire geneeskunde in Hoevelaken de mogelijkheid gehad een gratis iriscopie te ondergaan. Zij kunnen op die manier hun lichamelijke gezondheid in kaart laten brengen, door goed naar de iris te kijken. Eventuele ongemakken of klachten komen tot uiting in de iris, zodat er aan de hand daarvan een behandelplan te maken valt.

Beurs voor massage en complementaire geneeskunde

Bezoekers konden de gratis iriscopie ondergaan op een beurs voor massage en complementaire geneeskunde in Hoevelaken. De beurs vond op 18 en 19 maart plaats, er zijn zeer veel bezoekers geweest. Tegelijkertijd vond er een congres plaats met een aantal therapeuten, die op die manier hun kennis delen en bijvoorbeeld spreken over nieuwe mogelijkheden binnen de alternatieve geneeskunde. Dat betekent dat zowel therapeuten als patiënten en andere geïnteresseerden bij elkaar kunnen komen.

Gratis iriscopie voor bezoekers

iris oog genezingBezoekers konden een gratis iriscopie ondergaan en hadden de mogelijkheid om gebruik te maken van de workshops die er gegeven worden. Daarnaast hebben er lezingen plaats gevonden, aan de hand waarvan zij de mogelijkheid hebben meer te weten te komen over de diverse behandelmethoden. Masseurs, therapeuten en specialisten op het gebied van wellness en schoonheid, ze slaan de handen ineen om een succes te maken van deze beurs. De beurs in Hoevelaken heeft er voor gezogd dat meer mensen zich bewust worden van de mogelijkheden. Met name de iriscopie kan leiden tot verrassende inzichten, aan de hand waarvan er een behandeling van ervaren klachten mogelijk is.

Lees meer over iriscopie:

Wat is iriscopie?
Vergoeding iriscopie


Wil je iets toevoegen aan bovenstaande informatie, of heb je er een vraag over? Stel deze gerust hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *