Kinesiologie blijkt uitkomst te kunnen bieden bij tegenslagen. Zowel lichamelijke klachten, relationele problemen als conflicten op het werk vallen aan de hand daarvan goed op te lossen. Caroline Konink heeft een praktijk voor coaching en bewustwording en maakt steeds vaker gebruik van kinesiologie om de problemen het hoofd te bieden.

Bewustwording bij particulieren en bedrijven

Het is volgens haar vooral van belang dat er bewustwording ontstaat. In veel van de gevallen is daar een duidelijk gebrek aan, waardoor het lichaam en geest niet langer in balans zijn. Als het gevolg daarvan ontstaan er pijntjes of andere klachten. Hoofdpijn of migraine kunnen een symptoom zijn van andere problemen die er spelen. Door gebruik te maken van kinesiologie is het mogelijk om bewustwording te creëren. Dit helpt uiteindelijk om er de vinger achter te krijgen wat er aan de hand is en daar vervolgens op effectieve wijze wat aan te doen.

Inzet van kinesiologie

De inzet van kinesiologie op dit gebied is redelijk uniek, Konink lijkt de enige in Nederland te zijn die er op dit moment op die manier gebruik van maakt. Ze spreekt zelf ook wel van energetische coaching en maakt daarvoor gebruik van een O-ring spiertest. Het is aan de hand daarvan goed mogelijk om informatie te verzamelen en voor ruggesteun te zorgen. Op die manier wil ze met kinesiologie weg blijven van eventuele wollige diagnoses en onduidelijke behandelingen. In plaats daarvan maakt deze therapie het volgens haar veel beter mogelijk om gericht naar een oplossing te zoeken.

Lees meer over kinesiologie:

Wat is kinesiologie?


Wil je iets toevoegen aan bovenstaande informatie, of heb je er een vraag over? Stel deze gerust hieronder!