Mantelzorgers zetten zich vaak met ziel en zaligheid in voor de mensen om hun heen, waar ze anders dan de waardering niet direct veel voor terugkrijgen. Op de Dag van de Mantelzorg konden mantelzorgers in De Ronde Venen vorig jaar rekenen op een massage in het Hampshire Hotel. Een massage is heerlijk ontspannend en daarnaast goed geschikt als therapie, bijvoorbeeld om even aan de stress te ontsnappen.

Meerdere massagedagen

Er hebben meerdere massagedagen plaatsgevonden in het hotel, om de verschillende mantelzorgers even in de watten te kunnen leggen en er daarmee voor te zorgen dat ze aanvullende waardering kregen. Tijdens de verschillende massagedagen waren er masseurs beschikbaar die er bij de mantelzorgers voor zorgden dat zij deze keer even in de watten werden gelegd. Ze hoefden een keer zelf niet aan de slag, zodat zij de spreekwoordelijke batterij weer konden opladen om vervolgens zelf weer mantelzorg aan anderen aan te kunnen bieden.

Massage in het Hampshire Hotel

Het was de eigenaar van het Hampshire Hotel in Mijdrecht die ervoor zorgde dat de mantelzorgers hun massage konden ondergaan, in een prettige omgeving waarin zij helemaal tot rust konden komen. Uiteindelijk hebben 12 mantelzorgers er een massage kunnen ondergaan, zodat zij er het komende jaar in ieder geval weer tegenaan kunnen en de zorg voor hun naasten op zich kunnen nemen.

Lees meer over massage:

Wat is massage?
Waarbij kan massage worden ingezet?
Massage kan helpen afvallen effectiever te maken
Hotstone massage goed geschikt voor ouderen
QoQo massage combineert massage therapie met westerse levensstijl
Massage blijkt goede aanvulling bij (na)behandeling van kanker
Massage helpt communicatie tussen lichaam en geest te verbeteren
Massage blijkt niet alleen geschikt voor mensen

Massage in het nieuws:
Massage helpt dialysepatiënten hun zorgen even te vergeten
Massage voor het goede doel in Den Bosch


Wil je iets toevoegen aan bovenstaande informatie, of heb je er een vraag over? Stel deze gerust hieronder!