We zijn dag in dag uit druk en vergeten hoe het voelt wanneer ons lichaam aangeeft dat we eigenlijk even geen energie meer hebben. De communicatie tussen lichaam en geest lijdt onder het drukke schema en de volle agenda die we hebben. Het is volgens manueel masseur Remco Kersting van groot belang om goed naar ons lichaam te luisteren, iets waar een massage bij kan helpen. Het helpt de communicatie tussen het lichaam en de geest te herstellen, zodat we weer beter naar ons lichaam kunnen luisteren

Hands in Motion door Remco Kersting

afbeelding van masssageRemco Kersting verzorgt manuele massages. Hij startte in 2003 met Shaitsu kayotima en specialiseerde zich vervolgens onder andere in sportmassages. Hij voert klantgerichte behandelingen uit op de werkplek bij diverse bedrijven en is sinds 2009 werkzaam bij SPA Sport Hotel Zuiver in Amsterdam. Verder beschikt hij sinds 2013 over een eigen praktijkruimte, waar hij patiënten door middel van massage helpt de communicatie tussen het lichaam en de geest te verbeteren.

Diverse vormen van de massage

Uiteraard zijn er verschillende behandelingen geschikt. Kersting noemt onder andere de sportmassage (Triggerpoint), de Deep Tissue en de Voetreflexzone massage. Daarnaast is het de moeite waard een Ontspanningsmassage, Kayotima Shiatsu therapie of een Stoelmassage te ondergaan, allemaal zeer geschikt om de communicatie te herstellen.

Lees meer over massage:

Wat is massage?
Waarbij kan massage worden ingezet?
Massage kan helpen afvallen effectiever te maken
Hotstone massage goed geschikt voor ouderen
QoQo massage combineert massage therapie met westerse levensstijl
Massage blijkt goede aanvulling bij (na)behandeling van kanker
Massage blijkt niet alleen goed geschikt voor mensen

Massage in het nieuws:
Mantelzorgers De Ronde Venen krijgen massage
Massage helpt dialysepatiënten hun zorgen even te vergeten
Massage voor het goede doel in Den Bosch


Wil je iets toevoegen aan bovenstaande informatie, of heb je er een vraag over? Stel deze gerust hieronder!