In Den Bosch konden enkele gelukkigen onlangs genieten van een massage voor het goede doel. Zij waren welkom in het Groot Ziekengasthuis en genoten daar van een massage. De opbrengst kwam ten goede aan de herbouw van het Frans Hamerhuis in Nepal. Dit werd door een aardbeving grotendeels verwoest.

Tok-sen massage uit Noord-Thailand

Er werden verschillende soorten massages aangeboden, waaronder een tok-sen massage uit Noord-Thailand. Het is een bijzondere vorm waarbij de masseur gebruik maakt van een soort hamer. Deze is bedoeld om de sen-energiebanen te activeren en bovendien verstoppingen en blokkades op te heffen. Op die manier is het mogelijk het lichaam in balans te brengen. De gelukkige die de behandeling mocht ondergaan geniet van pure ontspanning en voelt zich daarna bovendien weer als herboren.

Massage en het lichaam in balans

Het is bij een massage van belang om het lichaam weer goed in balans te brengen. Op die manier kan een het een belangrijke helende invloed hebben en zorgt het ervoor dat we weer met de beide benen op de grond kunnen staan. Daar komt bij dat een massage kan helpen om bijvoorbeeld de doorbloeding beter in orde te maken. Op die manier is een massage uitstekend geschikt om klachten te helpen voorkomen of die te verminderen. De actie voor het goede doel was voorlopig eenmalig, al sluit het ziekengasthuis niet uit dat er ook andere acties zullen volgen.

Lees meer over massage:

Massage Den Bosch
Wat is massage?
Waarbij kan massage worden ingezet?
Massage kan helpen afvallen effectiever te maken
Hotstone massage goed geschikt voor ouderen
QoQo massage combineert massage therapie met westerse levensstijl
Massage blijkt goede aanvulling bij (na)behandeling van kanker
Massage helpt communicatie tussen lichaam en geest te verbeteren
Massage blijkt niet alleen geschikt voor mensen

Massage in het nieuws:
Mantelzorgers De Ronde Venen krijgen massage
Massage helpt dialysepatiënten hun zorgen even te vergeten


Wil je iets toevoegen aan bovenstaande informatie, of heb je er een vraag over? Stel deze gerust hieronder!