Op steeds meer plaatsen komen er vestigingen bij van QoQo Massage. Wat is dit voor type massage en hoe slaagt de franchise-gever erin het concept steeds verder uit te breiden? Het concept combineert een effectieve therapie met concepten uit een Westerse gezonde levensstijl. Dit blijkt aan te slaan bij een grote groep cliënten en patiënten, die graag gebruik maken van de massages en daar ook anderen over vertellen. Dit leidt ertoe dat het concept zich inmiddels heeft weten uit te breiden tot 10 vestigingen, ook buiten Rotterdam waar het allemaal begon.

Tien vestigingen in Nederland

QoQo Massages bestaat slechts 3,5 jaar, wat dat betreft gaat het om een jong bedrijf dat een geweldige groei heeft doorgemaakt. De eigenaar verwacht in 2017 onder andere samen te gaan werken met een investeerder uit New York, waardoor er nog meer dan voldoende rek in zit. Dit jaar wil de keten vestigingen openen in Arnhem, Nijmegen, Maastricht, Groningen, Amsterdam en Gouda. Op die manier moet het door heel Nederland mogelijk worden om de effectieve massages te ondergaan. Diverse krachten die momenteel voor de organisatie werken zouden de stap naar een franchise-vestiging willen wagen, waardoor het concept de kans krijgt om door te groeien.

Effectieve massages

Er bestaat weinig concurrentie in Nederland, QoQo Massages maakt gebruik van de technieken uit China. China is zo’n 40 jaar verder dan de Westerse wereld op dit gebied. Dat betekent dat er tal van effectieve massagetechnieken beschikbaar zijn, zoals Tuina en Shiatsu. Hier in Nederland bestaan er verschillende behandelaars, al ontbreekt het nog aan een landelijk dekkend netwerk op basis van goede kwaliteit. Tuina is een therapie uit de Traditionele Chinese Geneeskunde. Het betekent letterlijk ‘duwen en grijpen’, wat goed beschrijft hoe de methode in elkaar zit.

Shiatsu kennen we in Nederland en de rest van het Westen vooral als een alternatieve behandeling. De wortels van die techniek liggen in de acupunctuur, het zorgt ervoor dat er door middel van de juiste punten een betere flow in het lichaam ontstaat. De massages van QoQo helpen op die manier niet alleen te ontspannen, het zorgt er daarnaast voor dat vermoeidheid en pijnklachten kunnen verdwijnen.

Hoge kwaliteit behandelingen

Volgens de oprichter en eigenaar van QoQo is het vooral de hoge kwaliteit van de behandelingen die mensen aanspreekt, terwijl daar aan de andere kant geen hoge tarieven tegenover staan. Het management houdt de kwaliteit van de behandelingen en de gebruikte technieken goed in de gaten, om een uniek concept aan te kunnen bieden dat in iedere vestiging hetzelfde is. Bovendien krijgen de masseurs een goede opleiding, aan de hand waarvan zij direct zelf aan de slag kunnen met de verschillende massages.

Kennis, feeling, kracht en snelheid vormen belangrijke elementen. Ze zorgen er samen voor dat QoQo Massages uit begint te groeien tot een bekend concept. Wellicht dat er binnenkort inderdaad een aantal nieuwe vestigingen bij zullen komen en je daarvoor gewoon bij je in de buurt terecht kunt.

Lees meer over massage:

Wat is massage?
Waarbij kan massage worden ingezet?
Massage kan helpen afvallen effectiever te maken
Hotstone massage goed geschikt voor ouderen
Massage blijkt goede aanvulling bij (na)behandeling van kanker
Massage helpt communicatie tussen lichaam en geest te verbeteren
Massage blijkt niet alleen goed geschikt voor mensen

Massage in het nieuws:
Mantelzorgers De Ronde Venen krijgen massage
Massage helpt dialysepatiënten hun zorgen even te vergeten
Massage voor het goede doel in Den Bosch


Wil je iets toevoegen aan bovenstaande informatie, of heb je er een vraag over? Stel deze gerust hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *