In Nederland speelt onder andere het Centrum voor mindfulness een belangrijke rol als branchevereniging. De organisatie richt zich onder andere op mindfulness voor kinderen en zorgt daarnaast bijvoorbeeld voor trainingen en opleidingen, naast workshops waar iedereen aan deel kan nemen. Het maakt wat dat betreft niet uit of u lid bent van de organisatie, of dat u gewoon eens kennis wilt maken en daarvoor deel wilt nemen aan een van de trainingen.


Het Centrum voor mindfulness wil op een brede manier bijdragen aan de kwaliteit van leven en werken. Daarnaast speelt de organisatie heel duidelijk een rol binnen onze opvoeding, het onderwijs en de gezondheid. Het centrum wil mindfulness zoveel mogelijk onderdeel laten uitmaken van ons dagelijks leven. Het centrum organiseert trainingen en opleidingen en zorgt er met de expertise die het in huis heeft voor dat zoveel mogelijk mensen op een goede manier kennis kunnen maken met mindfulness. U heeft er de mogelijkheid om een training te ondergaan.

De verschillende mogelijkheden op het gebied van mindfulness zorgen ervoor dat u hier gebruik van kunt maken om persoonlijk te groeien, u de mogelijkheid heeft om de mentale rust te vinden of u kunt werken aan bijvoorbeeld een depressie, stress of angst waar u last van heeft. Mentale onbalans kan zich uiten in zowel geestelijke als meer fysieke problemen, waardoor het van belang is om die serieus te nemen en daar op een vakkundige wijze mee om te laten gaan. U kunt een training mindfulness volgen of er met de mindfulness voor kinderen voor zorgen dat zij hier al op jonge leeftijd kennis mee kunnen maken.

Lees meer over mindfulness:

Wat is mindfulness?
Methoden binnen mindfulness
Waarbij kan mindfulness worden ingezet?


Wil je iets toevoegen aan bovenstaande informatie, of heb je er een vraag over? Stel deze gerust hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *