Steeds meer mensen krijgen last van schouderklachten. En steeds meer schouderklachten blijven langdurig aanhouden. Wanneer je last hebt van langdurige schouderklachten is het verstandig om je te laten onderzoeken. Mogelijk heb je namelijk last van een slijmbeursontsteking.

De symptomen van een slijmbeursontsteking zijn onder andere pijn wanneer je op je schouder ligt, moeite met het aantrekken van bijvoorbeeld je jas, en moeite met het heffen van je arm. Als je last hebt van deze symptomen, dan is de kans groot dat je te maken hebt met een slijmbeursontsteking in je schouder. Zo’n ontsteking komt veel voor en kan heel lang aanhouden.

Als je zeker wilt weten of je de ontsteking hebt of niet, dan kun je kiezen voor een One-Week-Echo-Formule van Echozorg. Echozorg kan na zo’n formule binnen een week zien of je schouderpijn wordt veroorzaakt door een slijmbeursontsteking.

Eerlijke diagnose en effectieve behandeling

Door de geavanceerde echotechnieken van Echozorg weet je zeker dat het bedrijf je een goede diagnose kan aanbieden. Daarna kun je, als je een slijmbeursontsteking hebt, meteen overgaan tot de behandeling. Doordat Echozorg al ruim tien jaar ervaring heeft met de behandeling van schouderklachten, kun je er vanuit gaan dat de behandeling zo geoptimaliseerd is dat je zo goed mogelijk behandeld wordt.

De beste behandeling tegen een slijmbeursontsteking is de echogeleide injectie. Na zo’n injectie zal je al snel merken dat je minder pijn in je schouder hebt. Als je dus zo snel mogelijk van je schouderklachten af wilt zijn, kun je je huisarts vragen om een verwijzing naar Echozorg. Ook kun je zelf contact opnemen met Echozorg. Voor meer informatie over slijmbeursontsteking kun je kijken op echozorg.nl/schouder-slijmbeursontsteking.


Navigatie:
Partners
Partnerblogs