Geneesjewijzer gaat graag samenwerkingen aan. Zowel met praktijken, bezoekers, adverteerders als andere partijen die Geneesjewijzer kunnen verdiepen en/of ondersteunen. Ben je geïnteresseerd in één van onderstaande mogelijkheden, of heb je een ander voorstel? Bekijk hieronder de huidige mogelijkheden, of neem direct contact met ons op.

Praktijken

Heb je een eigen praktijk en wil je graag onder de aandacht komen bij onze bezoekers? We hebben op dit moment 3 verschillende samenwerkingsvormen. Deze vind je hier.

Adverteerders

Wil je adverteren op Geneesjewijzer en zo in aanraking komen met de vele bezoekers en zo jouw doelgroep direct kunnen bereiken? Wij hebben hiervoor verschillende mogelijkheden. Je kunt adverteren op de gehele website, of slechts op een specifieke pagina die voor jouw doelgroep het meest interessant is.

Daarnaast heeft Geneesjewijzer een nieuwsbrief met +/- 2.000 leden, die geïnteresseerd zijn in (alternatieve) geneeswijzen.

Geïnteresseerd in één van de mogelijkheden of heb je een ander voorstel? Neem gerust contact op.

Partnerblogs

Heb je een eigen website of organisatie waarvoor je graag een weblog schrijft om aan de bezoekers van Geneesjewijzer te laten lezen? Plaats een gastblog op deze pagina en kom in contact met onze bezoekers. Neem even contact op voor de mogelijkheden.

Partnerlinks

Wil je graag een link toevoegen om de bezoekers van Geneesjewijzer te attenderen op jouw website of organisatie? Dat kan op deze pagina. Neem even contact op voor de mogelijkheden.

Bezoekers

Ben je een van de bezoekers van Geneesjewijzer en heb je zelf een goed idee om op Geneesjewijzer onder de aandacht te brengen? Neem gerust contact met ons op om je idee te bespreken.


Navigatie:
Homepage