Bent u op zoek naar een relatietherapie zonder wachtlijst? Bij direct-relatietherapie kun je terecht voor behandelingen door onafhankelijke therapeut! Als uw relatie vastloopt heeft dat veel effect  op het leven van beide partners en eventuele kinderen. Veel partners weten niet hoe ze op een constructieve manier aan hun relatie kunnen werken. Een relatietherapeut kan daarbij helpen.

Direct-relatietherapie is een organisatie die relatietherapie aanbiedt aan stellen. Relatietherapie is niet alleen voor stellen die hun relatie willen ‘redden’, maar ook voor stellen die meer inzicht willen in hun relatie. De relatietherapeuten die bij direct-relatietherapie werken, zijn universitair opgeleide psychologen en hebben jarenlange ervaringen in het behandelen. Dat maakt direct-relatietherapie een fijne partner om mee samen te werken.

De werkwijze van Direct-relatietherapie
Voor sommige stellen is het lastig om voor te stellen wat relatietherapie inhoudt. Dat kan de drempel om therapie te gaan volgen verhogen. Daarom leggen we hier uit wat een traject inhoudt. De relatietherapeuten van Direct-relatietherapie zal eerst, samen met jullie, de relatie in kaart brengen. Samen gaan jullie op zoek naar de knelpunten in de relatie. Vervolgens gaan jullie aan de slag met het formuleren van heldere doelstellingen en gaan jullie kijken hoe deze bereikt kunnen worden. Door het hele traject heen zullen jullie werken met deze doelstellingen. Daarin is het belangrijk om deze doelstellingen regelmatig te evalueren. Aan het einde van het traject komt er een eindevaluatie en geeft de therapeut adviezen om niet terug te vallen in oude patronen.

Kiezen voor direct-relatietherapie
Direct-relatietherapie kent geen wachtlijsten. Mocht u na het kennismakingsgesprek direct van start willen gaan met het traject, dan is dat mogelijk! Daarnaast zijn de relatietherapeuten van direct-relatietherapie ook buiten de kantooruren aanwezig. Zo kunt u dus ook in de avond terecht voor afspraken. Daarnaast zijn alle relatietherapeuten psychologen en universitair geschoold en hebben zij veel ervaring met behandelen. Tot slot heeft u de mogelijkheid om zelf te kiezen bij welke psycholoog u het traject wilt volgen. Zo kunt u zelf kiezen voor de relatietherapeut waarvan u denkt dat deze het best bij u past! Dat zijn genoeg redenen om te kiezen voor direct-relatietherapie.


Navigatie:
Partners
Partnerblogs