Baan Dee Thaise massage

Massage

Voor welke behandelingen kan je bij mijn praktijk terecht?
– Stress
– Chronische vermoeidheid
– Rug- en nekklachten
– Hoofdpijn
– Stijve spieren en gewrichten
– Slechte doorbloeding

Wij heten u graag van harte welkom in onze sfeervolle massagesalon te Liempde.

In korte tijd zijn wij uitgegroeid tot een van de populairste salons in Brabant voor traditionele Thaise massage. Een gunstige ligging en vooral de kwaliteit van onze massages zijn hiervoor de redenen.

Tegenwoordig is iedereen druk. Kom eventjes lekker ontspannen en uzelf ontrekken uit de dagelijkse stress. Geniet van een heerlijk moment voor uzelf……..

Baan Dee betekent letterlijk ” goed huis “. Een goed huis staat voor een gezellige en fijne plek. Daar staan wij voor. Een gezellige , fijne massagesalon met vriendelijke masseuses die top massages geven. Of u nu komt voor het behandelen van lichamelijke klachten of gewoon voor een lekkere ontspannende massage. Bij ons bent u in goede handen.

U vind onze massagesalon op minder dan 10 minuten rijden van Den-Bosch en Eindhoven. Het dorp Liempde ligt op 1km. van de snelweg A2. Kom langs of bel voor een afspraak. 06-27333486 Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur of in de buurt. Ons adres is Nieuwstraat 18 in Liempde.
Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 11:00 – 21:00 uur. Zaterdag van 11:00 – 20:00 uur. Zondag zijn wij gesloten.

Behandelmethoden
– Traditionele Thaise massage
– Olie ontspanningsmassage
– Kruidenstempelmassage
– Voetmassageh
– Hoofd-, nek- en schoudermassage

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwstraat 18A, Liempde
Bekijk in Google Maps

Behandelingen