Acupunctuur Bas van Dijk, Amersfoort en Utrecht

Acupunctuur op een nuchtere en professionele wijze.

Acupuncturist Bas van Dijk is sinds 2001 werkzaam in de praktijk voor acupunctuur in Utrecht. In Utrecht heeft Bas twee druk bezochte praktijken. De hoofdlocatie staat in Leidsche Rijn. Op de maandag en vrijdag in de morgen dagdelen is Bas ook te vinden in het Academie Instituut in Utrecht Oost  vlakbij het Wilhelminapark. Hier is er zeer intensieve samenwerking met andere paramedici. Tevens is van Dijk werkzaam in de stad Amersfoort. De praktijk is gevestigd in een monumentaal pand aan de Stadsring.

De achtergrond van Bas is het vak fysiotherapie. Dit vak oefent Bas nog met veel plezier uit met een heel klein contractje bij Beweging 3.0 in Amersfoort. Acupuncturist Bas van Dijk is gespecialiseerd in diverse klachten als;

Nek en schouderklachten zijn veel geziene klachten die vaak met groot succes worden behandeld in de praktijk. De acupunctuur wordt , als de klacht zich er voor leent, gecombineerd met de dry needling en massage.

Elk jaar volgt Bas diverse cursussen op het gebied van de acupunctuur, dry needling en de ooracupunctuur om zo professioneel mogelijk te kunnen blijven werken.

De praktijk is lid van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur en BIG geregistreerd.  De behandelingen worden grotendeels of geheel vergoed in de aanvullende pakketten van de zorgverzekering.

Bel 06-11014978 of maak via de mail een afspraak voor de acupunctuur. Je krijgt dezelfde dag nog een reactie.

 

 

 

 

 

7 reviews

 1. Wanneer de zucht naar nicotine aan mij trekt, dan bel ik Bas..

  Ik rook niet meer en heb een niet aflatende wens om te blijven stoppen. Dat gaat me niet gemakkelijk af. Soms begin ik weer en dan ga ik naar Bas voor een acupunctuurbehandeling. Ik kan altijd snel terecht en ervaar de behandeling als zeer doeltreffend (ik stop gelijk weer), laagdrempelig en niet duur. Hij krijgt van mij een pluim voor zijn vakbekwaamheid en professionaliteit. Ook is ie sympathiek en innemend, Tijdens de behandeling nemen we altijd het leven even door en ook dat is prettig.
  Een erg tevreden klant
  Cees Weeda

 2. Sympathiek, kundig , effectief

  Bij Bas onder behandeling geweest voor langdurige schouder klachten. Na vier behandelingen met de acupunctuur was de klacht nagenoeg weg.
  Ook heeft Bas dry needling gebruikt omdat hij ook fysiotherapeut is. Heel effectief.
  Bas is een sympathieke man met kennis van zaken. Ik zou hem zeker aanraden..

 3. Ervaring met Acupunctuur Bas van Dijk in Utrecht

  Ik ken Bas als collega fysiotherapeut in Utrecht en bewonder zijn kennis van de acupunctuur. De dwarsverbanden die hij legt tussen de oosterse acupunctuur en de westerse fysiotherapie en dry needling vind ik heel knap. Ik zal mijn cliënten in Utrecht met pijn en stress klachten zeker attent maken op de werkwijze van Bas.

 4. Geen opvliegers meer en veel meer rust

  2018 was voor mij een zeer roerig jaar.
  Bas heeft me inmiddels goed van de opvliegers afgeholpen en ik ervaar veel meer rust. Het stoppen met roken leek eerst ook heel goed te gaan, maar is helaas nog niet gelukt, maar dat komt vast nog wel.
  Ik deel de ervaring van anderen, dat Bas daarnaast ook een prettige persoon is, waar je even gezellig mee kunt kletsen 🙂

 5. Kwam bij Bas voor me tennisarm,
  Heb 5 behandelingen gehad..
  Nu pijn vrij,super Bas.
  Bas is een spontane man….
  Met veel vakkennis….
  Ik ken Bas al 10 jaar…
  Je kan er ook gezellig een kletspraatje mee maken….
  Zou Bas zeker aanraden….😁👍

 6. Pijnvrij.....en dat is geen verbeelding!!

  Bij dieren wist ik dat acupunctuur veelal effectief is…en dieren faken niet! De toenemende klachten en uitstralingspijn behorende bij een kanaalstenose liep behoorlijk op maar de pijnpoli en de bijbehorende cortisonen stonden mij erg tegen. Om die reden besloot ik, nuchter en sceptisch mens, toch ook maar eens een voor mij onbekende weg in te slaan….De zoektocht naar een acupuncturist die mij aansprak kwam bij Bas uit en wat ben ik blij! De eerste behandeling was al effectief en was de uitstralingspijn weg. Eerst denk je nog dat je het ”denkt” of dat het ”toeval” is omdat je misschien een iets rustiger week hebt! Dus ik ben het gaan uitproberen en grenzen over gegaan waarvan ik zeker wist dat als het niet ”echt” was de pijn weer op zou komen….Nu vier behandelingen later kan ik zeggen dat ik pijnvrij ben en me goed voel. Bas is een rustige en vriendelijke man die weet wat hij doet en doelgericht te werk gaat. Ik zou zeggen tegen mensen die nog twijfelen of nog een zetje nodig hebben….doe het gewoon maar ga wel naar Bas!

 7. Ik ben bij Bas ruim 10 keer geweest voor met name nek, schouder en rugklachten. De behandelingen hebben een gunstig, verminderend effect gehad op de klachten. Dus ben daar heel blij mee.
  Ik heb Bas leren kennen als een vriendelijke en geïnteresseerde man waarmee je over van alles kunt praten voor en tijdens en na de behandeling. Bedankt voor de hulp Bas!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ma 8:00-22:00 Di - vrij 8:00:18:00
Joan Miróstraat 9, Utrecht
Bekijk in Google Maps

Behandelingen

 

Ma 8:00-22:00
Di - vrij 8:00:18:00