Rob van Aert, Regressie- therapeut.nl

Regressie therapie

Voor welke behandelingen kan je bij mijn praktijk terecht?
– Regressietherapie

Regressietherapie is een snelle en effectieve therapie om lichamelijke, geestelijke en psychosomatische klachten te verhelpen. In de therapie maak je in je onderbewustzijn contact met de oorsprong van een probleem waardoor je het daarna kunt oplossen.

Beroepsverenigingen
– Gcoach
– NVRT
– Tasso
– EARTh (European Association for Regression Therapy)
– VIV (Vereniging Integrale Vitaliteitkunde)

KoepelorganisatieOpleidingen
– Tasso

Email:
info@regressiesessie.com

4 reviews

  1. Een ervaring die mijn leven veranderd heeft !

    Bij Rob heb ik een paar regressie-sessies gedaan. Ik begon eigenlijk vooral voor de sensatie, maar elke sessie begint met een serieuze vraagstelling over waar jij aan wilt werken. Je zakt 1,2,3 weg in een trance, maar je weet je bij Rob in vertrouwde handen. Er gebeurt niets onbeheersbaars, je blijft gewoon op de divan liggen, je ogen dicht, je hoort de geluiden van buiten en je deelt met Rob wat je ziet, ruikt of voelt… En telkens komt er een belevenis die bruikbaar aansluit bij de vraagstelling waarmee je begon !

  2. Ik heb uitstekende ervaringen met Rob van Aert. Hij is een uitstekende regressietherapeut die zijn vak goed verstaat. Zijn uitleg is helder, zijn begeleiding zeer goed. Hij heeft een grote kennis van de menselijke psyche en bereikt uitstekende resultaten met zijn sessies. Ik kan hem van harte aanbevelen.

  3. Ik ben ontzettend blij dat ik de keus heb gemaakt regressie therapie te gaan volgen bij Rob. Al vanaf kleins af aan liep ik met mentale problemen. o.a. zware depressie’s. De reguliere therapie heeft me niet kunnen helpen, het werd er zelfs alleen maar erger van. Een paar weken geleden ben ik bij Rob geweest voor een eerste sessie en na die sessie was ik al een compleet ander mens. Uiteraard was ik benieuwd of dit goede gevoel langer dan een dag zou duren, en dat is zo! Ik kan weer werken aan mijn eigen bedrijf en heb geen angsten of depressieve gevoelens meer. ( en dat is een wonder, want die waren er iedere dag zolang ik me kan herinneren).
    Ik ga zeker binnenkort naar een 2e sessie om aan andere problemen te werken!

  4. Geweldige ervaring! Rob is een ontzettend rustige man met positieve energie. Hij zorgt voor een fijne sfeer waardoor je erg open en realistisch de regressie ingaat. Het heeft mij veel antwoorden gegeven en een positief zelfbeeld. Een echte aanrader! Daarnaast is de locatie ook prachtig, wat extra rust biedt wanneer je weer ‘terug op aarde’ komt.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overakkerstraat 40, Breda
Bekijk in Google Maps

Behandelingen