Van Stralen

Luisterend naar signalen van lichaam, verstand en ziel

Ik geloof in leven vanuit innerlijke vrijheid en dat het leven ons daartoe dagelijks uitnodigt.

Wat laat het leven jou zien?

In de hectiek van alledag is het goed om naar de signalen van jouw lichaam, verstand en ziel te luisteren. De tijd te nemen om even stil te staan. Zodat je keer op keer de beweging kan maken die voor jou persoonlijk goed is. Het risico is anders dat je vastloopt en misschien zelfs op een gegeven moment niet meer weet hoe te bewegen of letterlijk zelfs niet meer kan bewegen. Dat energie niet meer stroomt en er lichamelijke klachten ontstaan.

Gratis kennismakingsgesprek

Weet dat je iedere dag opnieuw de keuze kunt maken om geen genoegen meer met belemmeringen te nemen. Is dat moment voor jou nu aangebroken neem dan contact met me op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van ongeveer een half uur.

Mogelijkheden

In het kennismakingsgesprek bekijken we wat voor jou passend is: Repairing Balance, Body Mind Release, ACT (Acceptance and Commitment Therapy), Oldpain2go, Reiki en/of Bach Bloesem Therapie.

Vergoeding mogelijk

Via de aanvullende zorgverzekering is vaak (gedeeltelijke) vergoeding van counseling/ psychosociale therapie mogelijk.
Naar deze codes kan gevraagd worden:
AGB-code zorgverlener: 90047784
AGB-code praktijk: 90056359

UWV

Weet dat Repairing Balance een landelijke overeenkomst heeft met het UWV. Laat het me weten als je via het UWV een traject wilt aangaan.

Welkom

Je bent op afspraak van harte welkom in mijn praktijk te Huizen.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *