Simpele ademhalingen en bewustwordingstechnieken die je binnen 2 dagen kunt leren die bijdragen aan de behandeling van een groot aantal vervelende kwalen, klinkt dat te mooi om waar te zijn? Wellicht voor sommigen, maar er komen steeds meer positieve verhalen over Quantum Touch Leven 1 bij. De behandelmethode is afkomstig uit Amerika en wordt sinds enige tijd ook in Nederland aangeboden en toegepast. Een ieder kan de technieken gewoon zelf onder de knie krijgen, om daarmee klachten zoals een hernia, scoliose en bijvoorbeeld rugklachten te verhelpen.


Het zijn een goede ademhaling en bewustwording die een belangrijke rol spelen binnen Quantum Touch Level 1. Aan de hand van die elementen komen we weer in balans en bovendien in aanraking met onze innerlijke lichamelijke kracht. Het is niet nodig om allerlei ingewikkelde protocollen te leren, waardoor een ieder de technieken net als bij Reiki al binnen een paar dagen onder de knie kan krijgen. Uiteraard is dat niet voldoende om Quantum Touch volledig te doorgronden, maar het levert een accreditatie Level 1 op, met voldoende houvast om zelf enkele vervelende kwalen te verminderen of zelfs verhelpen.

Quantum Touch tegen diverse kwalen

Quantum Touch Level 1 blijkt een gunstige uitwerking te hebben op onze gesteldheid, het kan het genezingsproces sterk versnellen bij een groot aantal uiteenlopende klachten. Heb je bijvoorbeeld last van scheefstand van je botten of gewrichten en merk je dat je daardoor last krijgt van rugklachten zoals scoliose? Dankzij Quantum Touch Level 1 kun je de eigen energie beschermen en versterken, waardoor ontstekingen sneller genezen en het na een trauma, ongeval of een botbreuk mogelijk is sneller te herstellen. Daarnaast zorgt Quantum Touch Level 1 voor meer ontspanning en slaapverbetering, waardoor het bij een groot aantal klachten van grote toegevoegde waarde kan zijn.

Succesverhalen van anderen

Op de website van Q-Touch Nederland, een brancheorganisatie achter Quantum Touch Level 1, staan verschillende persoonlijke verhalen van mensen die veel baat hebben gehad bij deze technieken. Het gaat bijvoorbeeld om Alma, die Quantum Touch in haar werk als yogadocente toe is gaan passen. Zij behandelt daarnaast haar eigen autistische zoon. De resultaten waren verbluffend, ze is erg blij met het resultaat en ziet haar zoon keer op keer vooruit gaan.
Ook Rien is enorm te spreken over Quantum Touch Level 1. Hij werkt als fysiotherapeut, acupuncturist en osteopaat en is dus goed thuis in de alternatieve vorm van genezing. Hij vertelt op de website enthousiast over zijn ervaringen met het behandelen van gehandicapte kinderen die last hebben van scoliose. Daarnaast vertelt hij over de toepassing op een pijnpoli in een hospice in Polen. De kans is groot dat Quantum Touch Level 1 de komende tijd meer aan bekendheid zal winnen, waardoor meer mensen daar hun voordeel mee kunnen doen.

Lees meer over Quantum Touch:

Wat is Quantum Touch?
Quantum Touch belevingsavond was groot succes


Wil je iets toevoegen aan bovenstaande informatie, of heb je er een vraag over? Stel deze gerust hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *