Quantum Touch wint de laatste tijd bij een grote groep Nederlanders aan bekendheid. Dat is een goed teken, aangezien de therapie voor verschillende patiënten van grote toegevoegde waarde kan zijn. De methode helpt het verband tussen lichaam en geest aan de orde te brengen en de eigen lichaamsintelligentie aan te spreken.

De kracht om te helen

Quantum Touch staat voor de kracht om te helen, een healingstechniek die verschillende specialisten in Nederland met succes toepassen. Zowel mensen met lichamelijke als mentale klachten kunnen hier veel baat bij hebben. Therapeuten vergelijken de methode wel eens met een EHBO-koffertje op basis van energetische krachten, die bruikbaar kunnen blijken op een groot aantal verschillende momenten. Bovendien valt Quantum Touch Level 1 in één weekend te leren, om er vervolgens jezelf, familie of vrienden mee te helpen.

Lezing met korte behandeling

wat is quatum touchOnlangs vond er een belevingsavond over Quantum Touch plaats. Die begon met een interessante lezing over zowel de therapie als de achterliggende gedachten daarvan. Na de pauze was het voor deelnemers mogelijk om een korte behandeling te ondergaan. De aanwezigen waren daar zeer over te spreken en gaven aan dat het hun verwachtingen heeft overtroffen. Wat dat betreft is de kans groot dat er binnenkort opnieuw een belevingsavond plaats zal vinden of dit op een andere manier navolging zal krijgen in andere delen van het land.

Lees meer over Quantum Touch:

Wat is Quantum Touch?
Quantum Touch Level 1 vormt laagdrempelige behandeling voor diverse kwalen


Wil je iets toevoegen aan bovenstaande informatie, of heb je er een vraag over? Stel deze gerust hieronder!