Erwin Westendorp gaat in Kampen aan de slag als reïncarnatietherapeut en is daarmee voorlopig de eerste. Hij staat zelf bekend als een kritisch en sceptisch persoon dat behoorlijk rationeel in het leven staan. Het was zijn eigen onderzoek dat hem ertoe bracht om reïncarnatietherapeut te worden en daar ook anderen mee in aanraking te laten komen.

Ervaringen uit een vorig leven

Hij richt zich op ervaringen uit een vorig leven. Wat dat betreft is de therapie in lijn met de regressietherapie zoals we die kennen, waarbij de therapeut zich richt op ervaringen uit het vroege leven. Hij besloot aan de slag te gaan als reïncarnatietherapeut nadat hij onder andere naar Versailles en het kasteel van Nantes ging en daar ongelofelijke details wist te herinneren die hij onmogelijk kon weten. Sindsdien is Westendorp ervan overtuigd dat er zoiets als reïncarnatie bestaat.

In lijn met regressietherapie

regressietherapeutWestendorp gaat aan de slag als reïncarnatietherapeut en wil graag mensen helpen die last hebben van fysieke of mentale klachten als het gevolg van onverwerkte ervaringen. Het hoeft overigens niet altijd om ervaringen uit een vorig leven te gaan, het mag ook gaan om ervaringen uit de vroege jeugd. In dat geval is er officieel sprake van regressietherapie, waarmee direct duidelijk wordt dat reïncarnatietherapeut in het verlengde daarvan ligt. De beide vormen van therapie maken het mogelijk om het verleden of een vorig leven te verwerken, zodat de weg vooruit weer kan worden ingeslagen.

Lees meer over regressietherapie:

Wat is regressietherapie
Spaanse film speelt in op regressietherapie


Wil je iets toevoegen aan bovenstaande informatie, of heb je er een vraag over? Stel deze gerust hieronder!