Viola Holt is alweer een aantal jaren van televisie, maar lijkt een stevige comeback te gaan maken. Ze heeft aangekondigd de politiek in te willen en zal op 10 oktober bovendien worden ingewijd als reiki-meester. Ze slaagt er daarmee in de aandacht op zich te vestigen. Holt geeft onder andere aan mensen op afstand te kunnen genezen, iets dat ze eerst zelf heeft moeten ervaren om erin te kunnen geloven. Op 10 oktober zal ze om 10:00u ‘s ochtends worden ingewijd als reiki-meester, iets dat niemand minder dan paragnost Thomas Woolthuis zal verzorgen.


Daarnaast heeft Viola Holt aangegeven de politiek in te willen, om voor de positie van ouderen te gaan vechten. Ze wil daarmee laten blijken dat ze volledig serieus in het leven staat en daadwerkelijk wat wil gaan betekenen voor de Nederlandse samenleving. Volgens Holt wordt er veel te weinig voor de ouderen gedaan, terwijl binnenkort de helft van de bevolking als ‘oudere’ bestempeld kan worden. Of ze een combinatie mogelijk acht met haar status als reiki-meester is op dit moment nog niet duidelijk.

Ontwikkeling tot reiki-meester

Viola Holt laat in ieder geval zien dat reiki een serieuze wijze van behandelen vormt, die bovendien iedereen zich met voldoende inzet meester kan maken. Het is op basis van een korte cursus mogelijk om reiki-1 te leren en voor eigen behandelingen te zorgen. Reiki-2 maakt het mogelijk om anderen te behandelen en reiki-3 leidt tot de status van reiki-meester. Het is vanaf dat moment ook mogelijk om anderen op te leiden, iets dat Viola Holt dus voor deze alternatieve geneeswijze heeft weten te bereiken.

Lees meer over reiki:

Wat is reiki?
Waarbij kan reiki worden ingezet?
Hoe ziet een reiki behandeling eruit?
5 antwoorden op belangrijke vragen over reiki
Boeken over reiki

Reiki in het nieuws:
Buurtcentrum in Almere biedt reiki behandelingen aan


Wil je iets toevoegen aan bovenstaande informatie, of heb je er een vraag over? Stel deze gerust hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *