Webshops alternatieve geneeswijzen

Vind hier eenvoudig een overzicht van de verschillende webshops binnen de alternatieve geneeswijzen. Staat jouw webshop hier niet tussen? Neem dan even contact met ons op!


Bol.com

Boeken algemeen
Bol.com bestaat al sinds 1999 en heeft op dit moment meer dan 7 miljoen klanten in Nederland en België en heeft een assortiment van 15 miljoen artikelen. Bol.com is marktleider op het gebied van verkoop van o.a. boeken. Ook heeft Bol.com het grootste assortiment boeken en e-books. Vanuit dat perspectief past Bol.com ook zeker bij de webshops voor alternatieve geneeswijzen. Zoals te lezen bij de boeken over alternatieve geneeswijzen, boeken over acupunctuur en boeken over haptonomie, heeft Bol.com een fantastisch aanbod op dit gebied.

De volgende producten zijn beschikbaar over alternatieve geneeswijzen:

  • Boeken
  • E-books

Overige producten in het assortiment: muziek, film, games, elektronica, speelgoed, baartikelen, tuin- en klusartikelen en alles voor wonen, dieren, sport, vrije tijd, persoonlijke verzorging, sieraden en horloges, handtassen en lederwaren.

Website: Bol.com


Biosuperfoods

Biosuperfoods.net

Biosuperfoods biedt hoge kwaliteit superfoods van de beste merken. Biosuperfoods.net specialiseert zich in echte biologische en natuurlijke producten, zowel van Nederlandse merken als van de beste internationale merken. Veel verkochte producten zijn bijvoorbeeld kokosolie, chiazaden, hennepzaden, goji bessen, rauwe cacaobonen, maca poeder, spirulina, krill olie en nog veel meer.

Waarin onderscheidt Biosuperfoods.net zich van andere superfoods aanbieders?

  • Concentratie op de topmerken
  • Echte superfoods, raw en puur, producten die niet onder hoge temperatuur verwerkt zijn
  • Allemaal biologisch en natuurlijk.

Website: Biosuperfoods.net


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *