Vind hier eenvoudig een overzicht van de verschillende webshops binnen de alternatieve geneeswijzen of bedrijven die een steentje bijdragen aan een betere wereld. Staat jouw webshop hier niet tussen en wil je ook graag opgenomen worden? Neem dan even contact met ons op!

Bol.com

Boeken algemeen
Bol.com bestaat al sinds 1999 en heeft op dit moment meer dan 7 miljoen klanten in Nederland en België en heeft een assortiment van 15 miljoen artikelen. Bol.com is marktleider op het gebied van verkoop van o.a. boeken. Ook heeft Bol.com het grootste assortiment boeken en e-books. Vanuit dat perspectief past Bol.com ook zeker bij de webshops voor alternatieve geneeswijzen. Zoals te lezen bij de boeken over alternatieve geneeswijzen, boeken over acupunctuur en boeken over haptonomie, heeft Bol.com een fantastisch aanbod op dit gebied.

De volgende producten zijn beschikbaar over alternatieve geneeswijzen:

  • Boeken
  • E-books

Overige producten in het assortiment: muziek, film, games, elektronica, speelgoed, babyartikelen, tuin- en klusartikelen en alles voor wonen, dieren, sport, vrije tijd, persoonlijke verzorging, sieraden en horloges, handtassen en lederwaren.

Website: Bol.com

Qurrent

Qurrent is al jarenlang de meest duurzame energieleverancier van Nederland. Mede daarom schenken wij hier aandacht aan hen. Uit onderzoek van o.a. de Consumentenbond en Natuur & Milieu, blijkt dat Qurrent 100% duurzaam is en je dus écht meehelpt aan het verduurzamen van Nederland als je overstapt naar deze energieleverancier.

  • 100% écht groene stroom
  • Draag je steentje bij
  • Bespaar tot wel €300,-

Website: Stap direct over naar Qurrent


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *